Csapatépítés

Ha csapatépítőt szervezünk, ma már rengeteg lehetőség közül választhatunk, de az Uccu Roma Városi Séták egyedülálló szolgáltatást kínál a piacon.

Csapatépítő programunkon a résztvevők nem csak Budapest és Pécs látnivalóiból kapnak egy soha nem látott szeletet, de az  interaktív workshopon  észrevétlenül csapattá formálódnak, miközben nyitottabbá válnak egymás és a külvilág iránt egyaránt.

Az Uccu számos célcsoportnak tartott már érzékenyítő foglalkozásokat és tréningeket magyar illetve  angol nyelven. A workshopok központi témája a roma  identitás,  kultúra és történelem,  melynek elsődleges célja, hogy közelebb hozzuk és láthatóvá tegyük a cigányság kultúráját. 

Az elmúlt évek oktatási tapasztalatait felhasználva és beépítve került kidolgozásra a komplex csapatépítő program, melyben természetesen az  Uccu foglalkozások elemei is megtalálhatók.

A “ Nézd a szememmel a világot” csomag egy komplex csapatépítő programot kínál, cégek, kis-, közép- és nagyvállalatok, közszférában dolgozók számára. A csapatépítő trénerei az UCCU roma fiataljai.

Interaktív szolgáltatásunk élményközpontú, segíti a közösség együtt gondolkodását, a társadalmi párbeszéd létrejöttét, a cégen belüli kollegiális kapcsolatok erősítését miközben a kulturális diverzitásra elősegítésére is pozitív hatással van.

Interaktív UCCU tréning a zuglói Rendőrség dolgozóinak

Az Uccu Alapítvány 2018 szeptemberében a Zuglói   Közbiztonsági non-profit Kft felkérésére .elkészíttette az BRFK XIV. kerületi Rendőrkapitányságának körzeti megbízottjainak szóló interaktív tréningjét, melyet a rendőrök igényeihez igazítva állítottunk össze az Uccu misszióját és módszertanát megtartva. Az alkalom a “Szomszédom a rendőr!” program keretében zajlott.

www.zknp.hu

Uccu csapatépítő tréning a kanadai nagykövetség dolgozóinak

A kanadai nagykövet asszony Isabelle Poupart és csapata félnapos workshop keretében ismerkedett a roma kultúra és identitás témájával. A csapatépítő elemekkel fűszerezett Uccu tréning után sétára indultunk közösen  a nyolckerbe.

CanadaHungary

Vegye fel velünk a kapcsolatot