Ad
Ad
Ad

Felhívás Roma Üzleti Tanácsadói képzésre

Képzés dátuma: 2019. október 17–21
Város / ország: Valaska, Szlovákia
Nyelv: angol (a fordítást szlovák, magyar és cseh nyelven biztosítjuk)
Terepmunka: október 28. és december 28.
Résztvevő országok: Szlovákia, Magyarország és Csehország
A jelentkezési határidő: 2019. szeptember 15

A Roma Vállalkozás Fejlesztési Kezdeményezés – REDI közös együttműködve az Association of Young Roma (AYR), az UCCU és a Center of Common Interest szervezetekkel – pályázatot hirdet 5 roma üzleti tanácsadó számára a következő országokból: Szlovákia, Magyarország és Csehország. Az üzleti tanácsadók képzését roma jelentkezőknek, vezetőknek, aktivistáknak, egyetemi hallgatóknak, üzleti személyeknek kínáljuk Budapest, Pécs és Miskolc környékéről. A képzés fő célja, hogy lehetővé tegye fiatal romák számára roma vállalkozók igényeinek felmérését és támogatását a közösségükben.

Az üzleti tanácsadók az Uccu Roma Informális Oktatási Alapítvány felügyelete és koordinálása mellett fognak dolgozni. A képzési és terepmunka költségeket (nemzetközi és országos utazási, szállás- és étkezési költségeket) a projekt fedezi.

Feladatok:

A kiválasztott üzleti tanácsadók kötelesek részt venni Szlovákiában az üzleti tanácsadói képzésén, azonosítani és feltérképezni a roma vállalkozókat, adataikat felvinni, projektmenedzserrel való megbeszéléseken részt venni, hozzájárulni az eseményekre vonatkozó információk terjesztéséhez, segíteni a projektvezetőt a rendezvények szervezésében és a roma vállalkozóknak szervezett rendezvényeken való részt venni.

Profil:

Ez a lehetőség minden fiatal roma számára elérhető, vezetők, aktivisták, egyetemi hallgatók, üzleti személyek Budapest, Pécs és Miskolc környékén. Az üzleti / Közgazdaságtudományi diplomások és hallgatók, üzleti orientációval rendelkező személyek és Roma Oktatási Alap (REF) ösztöndíjasok előnyben.

A jelentkezők:
  • A roma közösség és kultúra jó ismerete
  • Kiváló kommunikációs és prezentációs készség
  • Motivált, hogy a roma üzleti segítővé váljon a közösségben

Személyes kvalifikációk: kezdeményezőkészség, felelősségteljesség, eredményorientáltság, folyamatos fejlődésre való összpontosítás, hatékonyság és pontosság, alkalmazkodóképesség, különböző környezetben való munkavégzésre való nyitottság, integritás, lojalitás, diszkréció, magabiztosság, és a sokszínűség tisztelete.

Kiválasztási feltételek

A roma üzleti tanácsadók a jelentkező helyi tapasztalata és motivációja alapján lesznek kiválasztva. A kiválasztott jelölteket interjúra hívjuk. A pályázókat 2019. szeptember 20-ig értesítjük az eredményéről.

Hogyan kell jelentkezni?
Töltsd ki a jelentkezési lapot

Ezt a felhívást online megtalálod a következő címen: http://redi-ngo.eu és az https://www.uccusetak.hu/  oldalon.

Ha bármilyen kérdésed van, kérjük, ne habozz kapcsolatba lépni velünk az office@redi-ngo.eu és az uccualapitvany@gmail.com e-mail címen.

 

Comments are closed.

Top