Sosem látott Pécs

5 stars
Találkozási pont: Pécs Fehérhegy – a buszfordulónál.
Lerírás

KÖVETKEZŐ SÉTÁK

Május 17. 16:00-18:00
Május 18. 16:00 – 18:00

Pécsett, a hajdani bányászvárosban olyan sétára invitálunk, melyen megismerheted, hogyan befolyásolja a múlt a jelent. Pécs egykori bányásztelepén ma többségében romák élnek, akiknek életéről csak keveset tudnak a nem romák. Kíváncsi vagy hogyan befolyásolják a társadalmi változások az emberek mindennapjait? Vezetett sétánkon a keleti városrészben megmutatjuk miként épülnek be a hagyományok, a kultúra, és művészetek az együtt élő roma és nem roma emberek életébe. A séta során megnézhetsz egy kiállítást, ahol a roma festőművésznő maga lesz a tárlatvezető. A séta végén pedig tradicionális cigány ételt kóstolhatsz az ország egyik legkülönlegesebb lakáséttermében, a Kóstoldában. Jelentkezz a sétánkra, és ismerd meg közelről Pécs eddig sosem látott arcát!

A séta részvételi díja: 5000 Ft/fő, mely tartalmazza a kiállítás megtekintésének és a Kóstoldában fogyasztott ételnek az árát!

A séta minimum 10, maximum 30 fővel indul

Időtartam: kb. 2 óra.
Találkozási pont: Pécs Fehérhegy – a buszfordulónál.

Amennyiben privát sétát szeretnél, írj nekünk az info@uccusetak.hu e-mail címre.

Payment Policies
Prepayment / Cancellation
Allowed Cancellation: No
Time allowed to free: 7 day
Felhasználói feltételek
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod incidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat. Ut wisi enim ad minim veniam, quis nostrud exerci tation ullamcorper suscipit lobortis nisl ut aliquip ex ea commodo consequat. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer
Kapcsolódótours